Resulttia Solutions — rutkasti resulttia

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Lisätietoja yrityksestä

Näytteitä tulospalvelujärjestelmistämme

Bar&Restaurant Brode julkaisi Internet-sivuillaan Suomen ensimmäisen, kaikki biljardipöydät kattavan biljardin liveseuranta- ja tulospalvelujärjestelmän. Reaaliaikainen liveseurantajärjestelmä Sport LiveResult System mahdollistaa urheilukilpailuiden ja otteluiden seuraamisen kilpailukaavion, livescoren ja livekuvan merkeissä. Resulttia Solutionsin tuote toimii Microsoft Excel -pohjaisten, automatisoitujen kilpailukaavioiden kanssa ja soveltuu useisiin muihinkin urheilulajeihin.

Resulttia Solutions -junnubilisliiga on kehittämämme biljardisarja, jota pelataan eri paikkakuntien nuorisotiloilla. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet tämän Suomen Biljardiliitto ry:n alaisen biljardiliigan verkkopalvelun ja tulospalveluosion. Kokonaisuus on Suomen laajin junioribiljardin tietopaketti.

Pirkanmaan Pool-liiga on kausittain noin 40 joukkueen ja yli 300 pelaajan voimin pelattava biljardisarja. Olemme toteuttaneet yli 20 vuotta pelatulle joukkueliigalle Internet-sivuston, jonka monipuolinen tulospalvelujärjestelmä sisältää tuloksia ja tilastoja 1990-luvulta saakka ja on ehdottomasti Suomen kattavin lajissaan.


Yhteystietomme

Resulttia Solutions

045 277 8527
info@resulttia.fi
www.resulttia.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Postiosoite:
Resulttia Solutions
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
Kehitysjohtaja
045 672 6722
mika@resulttia.fi

Maksuttomat Excel-kilpailukaaviot biljardiin

Tarjoamme ladattaviksi Excel-pohjaisia biljardikaavioita, joiden täyttö ja toiminta ovat pitkälle automatisoituja. Kaavioita päivitetään säännöllisesti.

Biljardikaaviot on toteutettu yhdessä Pool Gardenin kanssa. Tampereen paras biljardisali lopetti toimintansa vuonna 2009. Sitä ennen kaavioitamme käytettiin sen lukuisissa kilpailuissa kansainvälisiä turnauksia myöten.

Jo useiden vuosien ajan kaavioitamme on käytetty myös Suomen Biljardiliitto ry:n alaisissa ranking- ja SM-kilpailuissa sekä useiden seurojen omissa viikko- ja muissa kilpailuissa.

Tulospalvelujärjestelmät myös muihin lajeihin

Resulttia Solutions tunnetaan mm. pool-biljardin vuoden 2002 EM-kilpailuiden reaaliaikaisesta tulospalvelusta, joka oli aikaansa edellä. Suunnittelemme ja toteutamme automatisoidut, helppokäyttöiset kilpailukaaviot sekä kokonaiset Internet-pohjaiset tulospalvelujärjestelmät lajiin kuin lajiin ja erilaisiin peleihin — olipa kyseessä jalkapallo, saappaanheitto, darts tai vaikkapa pokeri.

Internet-tulospalveluilla lajien suosio nousuun

Hyvin toteutettu Internet-tulospalvelu saa erilaiset urheilusarjat uuteen kukoistukseen. Tästä Resulttia Solutionsilla on jo useiden vuosien kokemus ja lukuisia esimerkkejä, joista kerromme mielellämme lisää.

Ladattavissa olevat kaaviomme

Copyright © 1998-2024 Resulttia Solutions